Starfish And Coffee
hoofdpagina - overzicht van alle recepten

Karamel Recept

Dit is maklyk om te maak. Jy moet eerst een blik gecondenseerdemelk van Friese Vlag koop.

De ingrediënten:
een blik gecondenseerdemelk van Friese Vlag

door: Caramel Queen

""
klik hier voor alle recepten van deze chef
Bereidingswijze:
Ek koop dit by Dirk van de Broek of by die Albert Hein.
Die blik moet jy in ’n pot sit en jy moet dit dek met water. Bring water aan die kook met die blik daarin. Hou die pan goed in die gaten want jy moet elke keer nog water by voeg. Die aksie moet jy vir ongeveer 2 of 3 uur lang doen. Hoe langer jy die blik laat kook hoe donkerer sal die melk word. Ek self doen dit vir ongeveer 3 uur lang. Na dat dit gekook is moet jy die blik in koud water laat afkoel.
Nou moet jy die afgekoelde blik oop maak en in een bak met ‘n fork roeren. Nou is Karamel reg vir gebruik.


Dit recept is 3326 keer bekeken en is toegevoegd op 17 Juli 2007 .
Dit is een recept voor een dessert.

Klik hier voor een printer vriendelijke versie van dit recept.

Heb je zelf een recept dat je met de hele wereld wilt delen? Stuur het dan naar Starfish and Coffee per email of brief, of voeg het direct via deze site toe.
speel de kook quiz!
Speel de KOOK QUIZ !
Test je kennis van koken en eten in deze grappige quiz van Starfish and Coffee, en ontdek wat jouw CulIQ (culinaire IQ) is. Also available in English.
mascotte De mascotte van Starfish and Coffee is een adoptie kip!
De 9 populairste recepten:
Crunchy Rice 100
Kip Met Maiskoekjes 100
Kichri, Linzen In Rijst 100
Koninginnentaart 100
Beurstaart 100
Bärner Brood 100
Spagetti Pollo 100
SOJA-taart 100
Strawberry Shortcake 100
De 3 nieuwste recepten:
Sinaasappel Gembergranita
Henksetoetje
Kredietcrisis Kniepertjes
Nu bij Lekkerhapje.nl
Overzicht:
Amerika
België
Griekenland
India
Italië
Nederland
Statenloos
Spanje
bijgerecht
c/mocktail
dessert
hoofdgerecht
voorgerecht
gebak
koekjes
Overig
soep
Interessante dingen:
www.kookstrijd.nl
Interessante links
hoofdpagina - alle recepten - nieuwste recept - RSS feed -