hoofdpagina - overzicht van alle recepten
Dit is een advertentie. |
|
Cornbread - Maisbrood Recept Lekker snel en heerlijk als bijgerecht, beste is meteen eten.
| De ingrediënten: - 1 kop maismeel [fijn of middelgrof]
- 2 EL basterdsuiker
- 1 kop bloem
- 2 TL bakpoeder
- 1/2 TL baksoda
- 1/2 TL zout
- 1 ei losgeklopt
- 2,5 dl karnemelk
- 60gr gesmolten boter
Een [vierkant] bakblik 20cm ingevet en bakpapier op de bodem
| door: Stalbie " Houd van alle keukens...
maar vooral de Thaise; Indische en Amerikaanse. Ook de midden oosten gerechten zijn lekker. " klik hier voor alle recepten van deze chef | Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op ongeveer 200º.
Doe de droge ingrediënten in een kom.
Meng in een andere kom de karnemelk; gesmolten boter en het losgeklopte ei goed door en giet het dan snel over de droge ingredienten en roer tot alles vochtig is.
Doe het dan over in het bakblik, maak het glad en bak het 20-25 minuten in de oven. Zet het dan op een rooster en laat wat afkoelen. In brokken snijden en serveren maar.
Note: Je kan checken of het maisbrood gaar is door er een breinaald te steken in het midden. Als het er droog uitkomt is het gaar.
Dit recept is 3939 keer bekeken en is toegevoegd op 25 Mei 2008 . Dit recept voor een voorgerecht komt oorspronkelijk uit Amerika.
Klik hier voor een printer vriendelijke versie van dit recept.
|
|
|
Dit is een advertentie. |
|
Speel de
KOOK QUIZ
!
Test je kennis van koken en eten in deze grappige quiz van Starfish
and Coffee, en ontdek wat jouw CulIQ (culinaire IQ) is.
|
|
|
|
|
|
|
Overzicht:
|
|
|
|
|
|
|
|