hoofdpagina - overzicht van alle recepten
Dit is een advertentie. |
|
3 Kleurigechocolademousse Recept
| De ingrediënten: voor 4 personen:
-250 gram mascarpone
-250 gram slagroom
-2 blaadjes gelantine
-50 gram basterdsuiker
-75 gram pure chocolade (gesmolten)
-75 gram melk chocolade (gesmolten)
-75 gram witte chocolade (gesmolten)
| door: Shandoug " " klik hier voor alle recepten van deze chef | Bereidingswijze: Week de gelantine in een steelpan met KOUD water.
Klop de mascarpone met de suiker glad. voeg de slagroom toe en klop dit mee tot het bijna stijf is. Haal de gelantine uit de pan giet het water weg en knijp de gelatine uit. Doe dit weer in de pan met 1 el water. Zet het op het vuur en roer met een spatel tot de gelantine is opgelost. Spatel de gelantine bij de slagroom. Verdeel het slagroom/mascarpone mengsel in 3 delen en spatel door elk deel een chocolade. Laat dit ongeveer 1/2 tot 1 uur in de koelkast opstijfen. haal het voor het opdienen er uit en maak er mooie bolletjes van met 2 lepels.
Geloof me dit is echt lekker.
Dit recept is 2554 keer bekeken en is toegevoegd op 16 September 2007 . Dit recept voor een dessert komt oorspronkelijk uit Italië.
Klik hier voor een printer vriendelijke versie van dit recept.
|
|
|
Dit is een advertentie. |
|
Speel de
KOOK QUIZ
!
Test je kennis van koken en eten in deze grappige quiz van Starfish
and Coffee, en ontdek wat jouw CulIQ (culinaire IQ) is.
|
|
|
|
|
|
|
Overzicht:
|
|
|
|
|
|
|
|